WINTERSE KREKENWANDELING MET HUISGEMAAKTE SOEP

JANUARI

28
ZONDAG
MEERDONK • Er zijn mensen die het nieuwe jaar vieren met een recptie, wij doen dat op onze manier... met een stevige winterwandeling in ons mooie Sageghem Krekengebied. Na het feesten zal de buitenlucht tijdens de wandeling ons deugd doen. 

Er zijn mensen die het nieuwe jaar vieren met een recptie, wij doen dat op onze manier... met een stevige winterwandeling in ons mooie Sageghem Krekengebied.

Na het feesten zal de buitenlucht tijdens de wandeling ons deugd doen. Vanuit het Natuurhuis Panneweel vertrekken we voor een flinke wandeling doorheen het krekengebied van Saleghem. In de open polder is er altijd kans op een groep grauwe ganzen of een jagende kiekendief of buizend. 

Na de wandeling is er thuisgemaakte soep. Graag inschrijven zodat onze kookploeg voldoende soep kan voorzien! Afspraak om 13u30  aan het Natuurhuis Panneweel, Krekeldijk 2  te Meerdonk.

Onze krekenwandeling valt samen met het grote vogelweekend van Natuurpunt. We willen dit evenement niet ongemerkt voorbij laten gaan en richten een vogelvoederplaats in op het erf van het natuurhuis Panneweel. Zo hebben we voor en na de wandeling met zijn allen, onder begeleiding van de vogelkenners, de kans om de vogels waar te nemen en te tellen. We gaan een tijdelijke vogelkijkwand oprichten zodat we de vogels niet storen.

Wil je thuis ook de vogels kijken, richt dan je tuin vogelvriendelijk is? Hier lees je hoe dat doet.Door mee te doen met het vogeltelweekend breng je ons vogelbestand in Vlaanderen mee in kaart.   

Bron: UiTinVlaanderen.be

Natuur.huis Panneweel
Krekeldijk 2
9170 Meerdonk
breng me hierheen