WANDELCOACH OPLEIDING®
TIENEN • Wandelcoachen is natuurlijk, uitdagend en geeft enorm veel voldoening.
Hoe is het met jou?
• Ben je dol op wandelen, de natuur, mensen en coachen?
• Wil je (al langer) wandelcoach worden maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?
• Ben je al coach maar lukt het soms niet om de gewenste resultaten te bereiken bij je klanten? Wil je dit leren en hoe je de natuur hierbij kunt inzetten?
• Hou je van de natuur en van wandelen en wil je mensen op een positieve, effectieve en resultaatgerichte manier coachen naar succes, voldoening en plezier in hun leven?
• Wil je hierbij leren hoe je een vliegende start kunt maken met een professioneel en goedlopend wandelcoachbureau?
Dan is de inspirerende, praktische, compassievolle en resultaatgerichte Post-HBO Wandelcoach Opleiding® in België iets voor je! In zes waardevolle opleidingsdagen op een prachtige locatie in de natuur leer je alles wat je nodig hebt om een goedlopende Wandelcoach te worden.

Wandelcoach is een beroep van de Toekomst, ook en juist in België
We knappen op van wandelen en nog meer als we dat in de natuur doen. Wandelcoachen staat enorm in de belangstelling. Niet alleen coaches gaan steeds meer de natuur in, de hulpverlening is ook aan het vergroenen. De vraag naar wandelcoaching neemt gelukkig ook heel erg toe: door verschillende ontwikkelingen in de samenleving is Wandelcoach een beroep van de toekomst!

Stevige basis
Met de Wandelcoach Opleiding® leg je in een half jaar een stevige basis voor jouw loopbaan en bedrijf als goedlopende Wandelcoach. Je maakt een gedegen start van je succesvolle bedrijf als Wandelcoach en je hebt de zekerheid van een goedwerkende manier van coachen in en met de natuur waarmee je zeer goede resultaten boekt.

Wie geeft de Wandelcoach Opleiding België?

Hilde Backus
Als Registerpsycholoog NIP/ A&O (Nederlands Instituut van Psychologen/Arbeid & Organisatie) wandelt Hilde nu 12 jaar met enorm veel plezier met professionals. Na haar studie psychologie volgde zij verschillende coachopleidingen, opleidingen tot persoonlijke ontwikkeling, masterclasses, een mastercourse, marketingopleidingen en coachte meer dan 700 mensen. Uit die ervaring haalde Hilde de werkwijzen die het beste werken in de natuur. Hilde schreef het wandelcoachboek ‘Op weg naar plezier in je werk’, het Ebook ‘Door de bomen het bos weer zien’ en schrijft op dit moment aan haar nieuwe wandelcoachboek.

Erkende opleiding
Het Coach Bureau is als Nederlandse onderwijsinstelling erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Verder is de opleiding erkend door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleidingen) en de BVGZ (Beroepsvereniging Groene Zorg). We bieden de Wandelcoach Opleiding aan op Bachelor-niveau.

Meer weten?
Op Wandelcoach.nl vind je alle informatie over de opleiding. Heb je nog vragen? Neem contact op met Hilde Backus, mail@coachbureau.nl of bel: +316 170 66 750. Je bent van harte welkom!
mail ons
0031.6 170 66 750
3300 Tienen
breng me hierheen