WANDELCLUB DE MARKTROTTERS HERNE
HERNE • Deze wandelverening uit Herne, Belgisch Zuid-West Vlaams Brabant is gelegen in het groene kwadrant van 't Pajottenland, een prachtig wandelgebied bij uitstek. Onze club telt actueel 211 leden en gaat dit jaar zijn 33ste levensjaar in.

Het bestuur bestaat uit 7 personen die zich volledig inzetten voor het goede reilen en zeilen van deze club. Op jaarbasis organiseren wij drie wandeltochten, met name de Kriek & Mattentochten, telkens op de 2de zondag van maart, de Urbanustochten, telkens op de 3de zondag van juli en de Eindejaarstochten, telkens op de 3de zondag van december. Deze drie tochten samen lokken op jaarbasis een gemiddeld van 5.600 deelnemers naar onze regio.

Kwaliteit en goede service dragen wij hoog in het vaandel en worden door de deelnemers ten volle "letterlijk en figuurlijk" gesmaakt.

Verder staan wij nog in voor een zestal ééndagsbusuitstappen naar bevriende wandelclubs in België, een verlengde weekenduitstap naar 't buitenland, een clubfeest, een tweetal avondwandelingen alsook een verkenningsronde voor de leden. Om de 2 jaar heeft er dan nog een meerdaagse buitenlandse reis plaats.
mail ons
0032.0472 63 42 08
Imbeekstraat 63
1540 Herne
breng me hierheen