BRUGSE OMMELAND WANDELTROFEE
5 West-Vlaamse wandelclubs uit het Brugse Ommeland hebben de handen in elkaar geslagen om de wandelaars kwaliteitsvolle en kindvriendelijke organisaties aan te bieden.
Deze Brugse Ommeland Wandeltrofee wordt georganiseerd i.s.m. het ‘Brugse Ommeland’.

Het doel is om meer gezinnen met kinderen aan het wandelen te brengen. Op elke tocht wordt er dan ook iets extra's gedaan voor de kinderen.
Elke wandelclub zet zijn beste beentje voor om een wandelparcours aan te bieden langs de mooiste hoekjes van hun gemeente. Langs het parcours is er op regelmatige afstand een rustpost waar de wandelaars even kunnen pauseren en iets kunnen nuttigen aan democratische prijzen.

Bij elk van de wandeltochten die meetellen voor de Brugse Ommeland Wandeltrofee kunnen de wandelaars stempels verzamelen op een spaarkaart. De spaarkaart is gratis te verkrijgen op elke tocht die meetelt voor de wandeltrofee. Men bekomt een stempel na afgifte van een controlekaart die men bij de inschrijving krijgt.

Meer informatie en de volledige kalender kunt u steeds bekomen op de deelnemende wandeltochten aan de stand van 'Brugse Ommeland Wandeltrofee' en op de website.

Veel Wandelplezier !