ACTIF COACHING
ANTWERPEN • Actif Coaching en Linda Desmet zijn één. Ik ben outdoor- of wandelcoach! Ik kan je op korte tijd laten kennismaken met jouw kracht en jouw natuurlijke talenten. Met de natuur als partner kan ik snel tot de kern van jouw belemmerende gedachten komen.

Mijn missie is mensen die professioneel, persoonlijk of relationeel vastlopen, terug een doel geven om voor te gaan. Balans, kracht en focus herontdekken, talenten laten zijn! Ik zet de natuur in als spiegelpaleis, speelplaats en veilige sparringpartner.

Na 25 jaar in de paramedische wereld gewerkt te hebben en tijdens mijn 9 jaar in het onderwijs ben ik me meer gaan toeleggen op coachen. Want dat is wat ik mijn hele carrière al gedaan heb,mensen begeleiden en balans herstellen.
Nu doe ik dat professioneel, met kennis van zaken en met volle overtuiging!

Zo heb ik al mensen met burn-out en depressie begeleid, jongeren met faalangst, leerkrachten die dreigen af te haken weer leslust gegeven.. En neen, ik laat je geen bomen knuffelen, ik laat de bomen jouw spiegel zijn, jouw stem in de stilte!

Ik bied je naast persoonlijke ambulante begeleiding ook een 4daags verblijf in een natuurlijke omgeving aan. Een mental Wellness Bootcamp die je een boost geeft in zelfvertrouwen, inzicht en levenslust!
mail ons
0032.496 25 23 99
Meistraat
2000 Antwerpen
breng me hierheen