© JO DE CONINCK
20STE SINT-FILLIERSTOCHT

APRIL

2
MAANDAG
MELDERT • Gewoontegetrouw bieden we aan enkele honderden mensen een ontspannen wandeling aan langs de mooiste plekjes van Meldert en omgeving. Het parcours van ±11 km is uitermate geschikt voor wie rustig wil wandelen en genieten van het natuurschoon (uitbreidingen mogelijk tot 25 km). De deelnemers krijgen onderweg heel wat lekkers en vier drankjes aangeboden, verspreid over de verschillende rustplaatsen.

Paasmaandag is het weer zo ver, dan gaat FLOS voor de 20ste maal wandelen met de Sint Fillierstocht! Een ontspannen wandeling langs de mooiste plekjes van Meldert en omgeving. Op deelname staat geen leeftijdsgrens en het parcours biedt voor elk wat wils. Het basisparcours van 11 km is uitermate geschikt voor wie rustig wil wandelen en genieten van het natuurschoon. Wie geen uitdaging uit de weg gaat kan één, twee of zelfs drie uitbreidingen nemen waardoor de af te leggen afstand kan oplopen tot 25 km. Dit is grotendeels een stevig parcours waarvoor wandelschoenen een vereiste zijn.

En jullie verwennen doen we ook graag want jullie krijgen onderweg heel wat lekkers aangeboden. Naast de vier drankjes, te kiezen uit ons assortiment, krijgen jullie ook nog eens koffiekoeken, super lekkere soep en kippenboutjes voorgeschoteld en dit alles aan de prijs van 10 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel en worden extra verwend. De inschrijvingen gaan door tussen 8u en 12u in het Parochiecentrum - Stevensveldstraat 3 te Meldert.

We verwachten je terug tegen ten laatste tegen 15u. Om 15u sluiten immers alle posten behalve de laatste. Ook onze trouwe viervoeters zijn elk jaar in talrijke mate van de partij en ook voor hen wordt gezorgd. Drinkvoorziening op elke stopplaats zodat het baasje niet de enige is die kan genieten van een drankje.

De wandeling eindigt waar ze is begonnen, het Parochiecentrum. Hier kan je in de tuin genieten van een welverdiende rust bij een hapje of een drankje, tegen bijzonder democratische prijzen, terwijl de kinderen met hun laatste krachten het gevecht met het springkasteel mogen aangaan. Bovendien ligt er voor de deelnemende kinderen ook nog een extra verrassing te wachten. Zie ook WWW.FLOS.BE

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stevensveldstraat 3
Stevensveldstraat 3
9310 Meldert
breng me hierheen